Szülinapi és évzárós torta

Két tortát hozok, mindkettő régebben készült. A Rózsás dupla szülinapra készült egy idős házaspárnak. A kérés csupán annyi volt, hogy belül csokitorta legyen, kivül tejszinhabbal legyen bevonva és legalább 3o szeletes legyen. Mivel épp Pünkösd első napján készítettem, nem variáltam túl, egyszerü díszítést választottam néhany rózsával.

A másik torta szintén nagy volt, ez évzárós bulira készült, itt a kérés az volt, hogy belül tejszinhabos legyen gyümölcsökkel, kivül szintén tejszinhab, a diszítés nem volt lényeges,azt mondták legfeljebb annyit írjak rá, hogy 2o11-es promóció.Itt se volt nehéz dolgom, de nem is búsúltam miatta, mivel azon a héten még várt rám 3o adag süti. Tehát ez a torta jó sok tejszinhabbal volt töltve, rengeteg eperrel és ananásszal, a piskóta a gyümölcsök levével volt meglocsolva, kivül a könyvecskéket meg egyebet fondantból készítettem.


5 megjegyzés:

Rozsika írta...

Nagyon jó néznek ki .

Angi Angéla írta...

Gyönyörű lett mindkettő!

Cecilia írta...

Rózsika, Angéla, köszönöm szépen!

marisz57 írta...

A tortáid szuperek!
Tetszésem nyilvánítására egy díjat kínálok, melyért légyszíves gyere a blogomba.

ANDA írta...

Az a szülinapi torta az "egyszerűség"-hez képest nagyszerű!
És isteni íze lehet! Régen árultak Bp.-en "sarokház" nevű torta szeletet. Egészen arra emlékeztet az ízvilága a leírtak alapján. Így, bár nem ettem a tortádból, mégis éreztem az ízét és ifjúságomat!