Baba virágban



Jó sok idő eltelt mióta a fiam véletlenül kitörölte a képeket a blogról. Mivel a sok lagzi miatt egyre kevesebb időm jut a blogozásra, így elég sok időbe telt míg sikerűlt összeszednünk a még megmaradt képeket. Néhánynak ugyan még mindig üresen áll a helye, de igyekszem azokat is megkeresni. Van néhány torta elmaradásom amit azóta készítettem, ahogy időm engedi bejegyzem őket. Most a legutóbbi tortámat mutatom. Babalátogatóba voltunk múlt vasárnap, oda készítettem ezt a tortát.
Belül kakaós és vaniliás piskóta váltotta egymást, csoki és vanília krémmel. Kivül fondonttal burkoltam és díszítettem. A baba is fondantból készűlt. A párnácska széle arany lüszterrel volt festve, a virágra is szórtam keveset, de mivel az nem a legjobb minőségű volt, így nem igazán látszik. Nekem tetszett a végeredmény és ami még fontosabb, hogy a kismamának is.

4 megjegyzés:

marisz57 írta...

Nagyon szépen megmunkált, kidolgozot torta!
Hogy tudsz ilyen szép gyermekfigurát csinálni?
Nagyon ügyes vagy, minden elismerésem.

Angi Angéla írta...

Nagyon szép lett!

Angi Angéla írta...

Elfelejtettem, nézz be hozzám, van egy meglepetésem!

Cecilia írta...

Marisz57, nagyon szépen köszönöm! Szerintem is elég jó lett a baba, pedig éjjel készítettem, már álmos is voltam, meg fáradt is és a világítás se olyan mint nappal.
Angéla, neked is köszönöm szépen!