Aranyérmes versenytortám

Gondolom mindnyájan ismeritek már ezt a tortámat. Mikor ezt a tortát készítettem nem gondoltam arra, hogy nemsokára egy diploma s mellé egy aranyérem fog díszelegni a kis "laborom" falán. A szakmai zsűri aranyéremmel díjazta a munkámat aminek igencsak örűltem.Sajnálatos módon a díjátadón nem tudtam részt venni, amit nagyon sajnálok, de Lenke nagyon kedves volt és elkűldte nekem az érmet és a diplomat, amit a férjem azonnal berámázott s feltette a falra.

Ismételten köszönöm Lenkének és Némónak egyaránt a sok munkát és fáradozást amivel lehetővé tették számunkra a versenyt!

És ime a torta és a díjam:



8 megjegyzés:

Edó írta...

Gratulálok,valóban megérdemelted,ez a torta egyszerűen mesés!!Sokszor megnéztem már,még nézegetni is szívmelengető.Örülök,hogy nyertél:)

Cecilia írta...

Edó, nagyon szépen köszönöm! Nem számítottam ugyan semmilyen nyereményre, de nagyon örűltem neki:)

Rozsika írta...

Gratulálok,nagyon ügyes vagy.

Adela Zilahi írta...

Gratulalok! Nagyon sikerult torta! Orulok hogy nyertel!

Ditta tortái írta...

Cecília!Szívből gratulálok,nagyon gyönyörű volt a tortád,igazi aranyérmes!:-)

Gabi, a tortatanonc írta...

Gratulálok! Ez a torta az első látásra elbűvölt, most is elmerültem a részleteiben, olyan szépen kidolgozott! Egyértelműen aranyérmes!

Cecilia írta...

Rózsika, Adela, Ditta, Gabi, nektek is nagyon szépen köszönöm! Igaz, nem ezt akartam versenytortának, de mivel már majdnem kifutottam az időből s itt volt ez a torta, a férjem s a fiam unszolására beküldtem. Nem számítottam semmire, mert valóban sok szép torta volt, de úgy látszik,a zsűrinek tetszett, én pedig mostmár nem bántam meg, hogy beküldtem. Ha még lesz ilyen verseny és az időm megengedi, hogy készüljek, máskor is próbálkozok, nem feltétlen a nyeremény miatt, hanem azért mert tanulhatok is a hibáimból.
Nagyon örülök, hogy nektek is tetszik a torta, sajnálom , hogy a fotók nem a leg jobbak, innen is látszik, hogy nem a versenyre készült, de azért élvezettel készítettem minden egyes darabkáját!

ANDA írta...

Ilyen ötletes tortát még soha nem láttam ,s a címe is tökéletes!