Hello Kittys torta



Egy tündéri kislánynak készítettem ezt a tortát. A héten nem sütöttem lakodalomra, a nyáron talán ez volt az első ilyen szabad hetem, ezért, hogy ne unatkozzunk, beütemeztünk egy lakásfelújítást. A hét elején még nem tudtam, hogy hétvégéig nekem 4 olyan tortarendelésem lesz, amit nem utasíthatok vissza. Ezek közé tartozik ez a torta is. Mostmár túlvagyok a nagyján, de nagyon kemény hetet tudok magam mögött. A lakás olyan volt mint egy csatatér, mivel mindenhol festettünk, a fürdőt teljesen felújítjuk, nekem főzni kellett a munkásoknak, takarítani és hétvégére még 4 tortát is elkészíteni. Na és mindennek a tetejébe, még az eső is szakadt szinte egész héten, ami természetesen hátrált úgy engem a tortáknal,(mert izzadt meg ragadt a fondant meg kedvem sincs ilyenkor) mint a fiukat a munkában.

Visszatérve a tortára, belül sima piskóta csokikrémmel töltve, ilyen volt a kérés, kivül pedig fondanttal burkoltam és díszítettem, Kitty is fondantból készült. Az pedig, hogy Hello Kittys torta legyen a kislány óhaja volt. Remélem tetszett neki.



3 megjegyzés:

Angi Angéla írta...

Nagyon szép lett! 4 torta, na meg a lakásfelújítás, hát egyáltalán nem irigyellek! Biztos nem unatkoztál!

Kati írta...

akkor volt mit tenned az elmúlt héten, és igy is csodás lett a torta.

Cecilia írta...

Köszönöm Angéla és Kati! Valóban nem unatkoztam az elmúlt héten, sőt még a héten sem, mert ki is kellett takarítani. De hála Istennek, ma befejeztem, jöhetnek jövő héttől újra a lagzik)