Keresztelői torta



Keresztelőre sütöttem múlt héten és kérték, hogy legyen egy torta is, ami legalább 6O szeletes legyen.
Amikor meglátták a babás tortát rögtön eldöntötték, hogy nekik is olyan kell a tortára,csak kisfius ruhában és a torta tejszinhabos legyen gyümölcsökkel. Ilyen lett végül a torta, belül pedig jó sok kiwi, ananász és nektarin volt a tejszinhabban.

10 megjegyzés:

Angi Angéla írta...

Gyönyörű lett! Nagyon tetszenek a tejszínes bevonatú torták, én mégis idegenkedem tölük.Megkérdezhetem, hogy milyen fajta tejszínt használsz?

Kati írta...

Nagyon szép lett.

BarBI írta...

nagyon szép lett:)

Cecilia írta...

Angéla, nagyon szépen köszönöm! Én szeretem készíteni a tejszínhabos tortákat azért mert hamar elkészülök vele. Tegnapi esküvőre 7 tortát készítettem, és néhány óra alatt elkészültem vele. Persze, hogy elfelejtettem vinni a fényképezőgépet magammal,így aztán elmaradt a fotózás,de ha küldenek képet felteszem :)Szerintem a fondantos torták sokkal elegánsabbak, viszont itt még nemigazán ismerik és idegenkednek tőle. Hullalát használok, vagy mostanában még inkább a Whippinget mert van olyan jó mint a Hullala,csak nincs olyan édes és az ára sokkal kisebb. Habfixálót soha nem használok,mert szerintem attól törik a tejszín.
Kati, Barbi, nektek is köszönöm a dícséretet!

Angi Angéla írta...

Cecilia köszi, én is többnyire Hullalát használok. A tejszínes bevonatú tortákra visszatérve nekem nagyon tetszenek, csak mifelénk pont fordítva van, kevesebb az ígény rájuk, ezért is nem vagyok szokva velük. Nemrég vettem észre , hogy te is erdélyi vagy, megkérdezhetem hogy pontosabban hová valósi? Lehet hogy nem is lakunk távol egymástól? Vagy igen?

Biró Anikó írta...

Nagyon szép és ötletes...!

Cecilia írta...

Angéla, sajnos nagyon messze lakunk egymástól, kb. 28o km.-re. Szilágy megyéből vagyok, nem tudom milyen helységeket ismersz erre, Zilahtól még 5o km-re lakom.

Cecilia írta...

Anikó, aranyos vagy, köszönöm szépen!

egy pici írta...

Nagyon szép lett!! Nagyon tetszenek rajta a figurák is!

Biró Anikó írta...

Van egy meglepim kérlek nézz be hozzám..:)