PH meter



Egy kedves fiatal hölgy kért meg, hogy készítsek egy tortát szülinapjára, mert szeretné vinni a munkahelyére, hogy megkínálja a kollégákat. Mondtam, hogy elég zsúfolt hetem van, mert esküvőre sütök, de azért valahogy elkészítem. Ekkor mondja, hogy nem akármilyen tortát szeretne, hanem szeretné, ha elkészíteném azt a pH mérőt amit Ő készít s ami miatt be akarta adni a felmondását, mert néha nagyon fel tudja dühíteni:))
Nagyon tetszett a hölgynek a torta, már csak arra vagyok kíváncsi, hogy reagálnak a kollégák.
A fondant alatt egy citromtorta rejtőzött, a piskótát reszelt citromhéjjal ízesítettem, a krém pedig a citromszelet krémje.
Hála a Googlenak, hogy pénteken nem engedélyezett semmilyen bejegyzést, így be tudok számolni a visszajelzésről is.
Hát, állítólag nagy sikere volt a tortának. Nem csak a munkások, de még a főnökség is megcsodálta.
A bátyám fia is ugyanebben a gyárban dolgozik ahol ezeket a műszereket gyártják és még több száz más kütyüt s mikor meglátta a tortát azt kérdezte, hogy kinek készül, mert ezt abban a gyárban készítik ahol Ő dolgozik. Kérdeztem, hogy tudja-e, hogy mi ez. Azt mondta, hogy azt nem tudja, hogy mi, csak azt, hogy mi a kódja és, hogy melyik polcon vannak a raktárban:)) Ekkor megnyugodtam, mondtam, hogy ezek szerint csak hasonlít az eredetire. Szóval el volt mindenki ragadtatva a tortával, hála a modern technikának, van már kamerás mobilunk is, így aztán fotózta is mindenki sorra az ehető óriás pH mérőt:)) Örültem a pozitív visszajelzésnek, de azért mondtam a hölgynek, hogy nemigazán szeretném elkészíteni az összes műszert amit a Hannaban gyártanak:))

5 megjegyzés:

Kati írta...

Ügyes vagy!

Ditta tortái írta...

Nagyon jó lett,tetszik!

marisz57 írta...

Tetszik.

Angi Angéla írta...

Nagyon jó lett! Ügyes vagy , gratulálok!

Pixie Pie írta...

Ez valami hihetetlen szépen van burkolva, meg úgy az egész nagyon ott van! Nagyon ügyes vagy!